menu facebook instagram twitter linkedin open close slogan play

LUKIJA-FINLANDIA – LUKIJOIDEN OMA ÄÄNESTYS KÄYNNISTYY TÄNÄÄN KLO 12

                
Suomen Kirjasäätiö järjestää tänä vuonna osana Finlandia-kilpailua lukijaäänestyksen. Äänestys alkaa tänään perjantaina 4.11.2016 klo 12 osoitteessa finlandiapalkinnot.fi (kirjasaatio.fi -> Finlandiat). Äänestää saa niin tietokirjallisuuden, kaunokirjallisuuden kuin lasten- ja nuortenkirjallisuuden Finlandia-kategorioissa. Lukijoiden suosikkeja etsitään Finlandia-raatien asettamista ehdokkaista.
 
Kirjakauppoja ja kirjastoja silmälläpitäen nettisivuille on lisätty myös materiaalipankki, josta toimipisteet pystyvät itse poimimaan tarvitsemiaan materiaaleja Finlandia-ehdokkaiden esittelemistä varten.
 
Äänestyksen yhteydessä on mahdollista osallistua arvontaan, jossa palkintona on 500 euron arvoinen lahjakortti vapaavalintaiseen Suomessa sijaitsevaan kirjakauppaan. Lukija-Finlandiassa eniten ääniä saaneille kirjailijoille ei jaeta rahapalkintoa. Äänestys päättyy sunnuntaina 20.11.2016 ja lukijoiden suosikit julkistetaan tiistaina 22.11.2016 – kaksi päivää ennen Finlandia-palkintojen jakamista.
 
#lukijafinlandia #finlandiapalkinnot